Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Krokslätts Torg, Göteborg, Järntorget, Falköping, Järnvägsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlerssson.

Mölndal, Krokslätts Torg, Göteborg, Järntorget, Falköping, Järnvägsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.12 Mölndal, grov misshandel.

En man knivskuren på Krokslätts Torg varför ambulans samt polis till platsen. Polis kan gripa en misstänkt man på platsen och den knivskadade mannen tas om hand av ambulans personal. Den skadade mannen körs med ambulans till sjukhus med skador i ryggen orsakade av ett stickvapen av något slag. Den skadade mannen är i 20 års åldern och den misstänkte är i 30 års åldern. Den misstänkte får följa med patrullen för vidare utredning.

 

22.31 Göteborg, en fotgängare påkörd av en bilist.

Ambulans samt polis till Järntorget där en kvinna skall ha blivit påkörd av en bil. Kvinnan har troligen fått en fot fraktur och körs med ambulans till sjukhus i Mölndal. Polisen skriver en anmälan dock utan misstanke om brott då uppgifter gör gällande att kvinnan sprungit ut framför en bil, kommer dock att uredas.

 

01.53 Falköping, stöld ur kassaskåp.

Ett hotell på Järnvägsgatan blir bestulna på pengar som förvarades i ett kassaskåp. Man har kommit över nyckeln och sedan kunnat ta pengarna som förvarades i kassaskåpet. Signalement finns på en kvinna samt en man som kan sättas i samband med det inträffade, en anmälan skrivs.

 

03.11 Göteborg, inbrottsstöld i bilar.

Ett vittne ringer till polisen då man ser en man som gör inbrott i flera bilar på St Pauli Trappor. Vittnet leder polisen till rätt plats där en man kan gripas. Visar sig att det rör sig om 3 bilar där mannen varit inne samt ytterligare en bil där han har försökt ta sig in. Samtliga drabbade bilägare kontaktas och mannen får följa med patrullen.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra