Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Stockslyckevägen, Härryda, Ryamotet, Grandalsmotet, Skövde, Billingsdalsskolan, Uddevalla, Torpmotet, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm och Tommy Nyman.

Alingsås, Stockslyckevägen, Härryda, Ryamotet, Grandalsmotet, Skövde, Billingsdalsskolan, Uddevalla, Torpmotet, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.38 Alingsås, försök till inbrott m.m.
Vittnen ser hur två män försöker ta sig in i en lägenhet via en balkong på Stockslyckevägen. Innan de lyckas ta sig in kommer polisen till platsen och kan gripa dem. Männen är i 25-årsåldern och misstänks för försök till stöld, innehav av narkotika samt brott mot knivlagen.

23.09 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 mellan Ryamotet och Grandalsmotet har en bilist kört av vägen och voltat. Föraren klagar på smärtor i ett ben men behöver inte åka med ambulansen. Bilen bärgad.

01.09 Skövde, inbrott i skola
På Billingsdalsskolan kan väktare gripa en inbrottstjuv på bar gärning. Polis åker till platsen och övertar gripandet. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern som nu misstänks för inbrottsstöld.

05.33 Uddevalla, trafikolycka
På E6 vid Torpmotet har en bilist kört in i mitträcket i norrgående riktning. Två personer i bilen som båda har tagit sig ut. Oklart om någon är skadad.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra