Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Björkekärr, Studiegången, Borås, Åsvägen, Vänersborg, Poppelvägen, Härryda, Lilla Regementsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Göteborg, Björkekärr, Studiegången, Borås, Åsvägen, Vänersborg, Poppelvägen, Härryda, Lilla Regementsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.16 Göteborg, trafikolycka.
Två bilar har krockat vid Frihamnsmotet varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen. Eventuellt kan det röra sig om att en av parterna kört mot rött ljus och sedan krockat med motparten. Båda förarna av bilarna körs med ambulans till sjukhus för kontroll, rygg samt nacksmärtor.

22.43 Göteborg, personrån.
En ung kille blir rånad av flera personer i Björkekärr på väg hem till bostaden. Rånarna var maskerade samt hotade honom med en kniv samt fick ta emot ett flertal slag samt sparkar. Rånarna kom över en mobiltelefon, hörlurar, busskort, id-kort samt en spelkonsol. De lämnade i riktning mot Studiegången.

23.35 Borås, drograttfylleri m.m.
En bil kontrolleras av en patrull på Åsvägen och där påvisar både förare samt passagerare tecken på drogpåverkan. Båda får följa med för provtagning.

00.45 Vänersborg, skadegörelse.
En person ringer in till polisen då han står och håller fast en person som anlagt en bilbrand på Poppelvägen. Innan polis hinner fram till platsen lyckas personen slita sig och springa från platsen. Från platsen sprang även ytterligare 3 – 4 personer som sättas i samband med händelsen. Polis söker av närområdet men utan lyckat resultat. En anmälan om skadegörelse genom brand samt en skadegörelse på en annan bil som stod i närheten skrivs av patrullen, ingen gripen.

01.44 Härryda, narkotikabrott m.m.
En bil kontrolleras och de tre personerna som färdas i bilen kan misstänkas för narkotikainnehav samt eget bruk. En av de inblandade får följa med för provtagning. Den misstänkta narkotikan som påträffades togs i beslag för analys.

04.10 Göteborg, inbrottsstöld m.m.
Ett vittne ser hur tre personer bryter sig in i ett cykelförråd på Lilla Regementsvägen varför man ringer polis. Två av de tre inblandade lyckas polisen fånga in varav den ena kan även misstänkas för narkotikabrott, innehav. Cyklarna som de lyckades komma över återlämnas till ägare.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra