Karta som med röd fyrkant ramar in Härryda, Hindås, Vänersborg, Restad Gård, Gullspång, Ryttaregatan, Hova, Skara, Björkelundsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

Härryda, Hindås, Vänersborg, Restad Gård, Gullspång, Ryttaregatan, Hova, Skara, Björkelundsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

04.00 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 vid Hindås har en bilist kört in i mitträcket. Troligen har han först kört på ett isblock som låg på vägen. Föraren klagar på smärta i en arm men behöver inte åka till sjukhus. Ingen misstanke om brott.

00.23 Vänersborg, misshandel
På Migrationsverkets boende Restad Gård har det varit bråk och en man har gripits för misshandel. Inga uppgifter om att någon har behövt åka med till sjukhus.

04.20 Gullspång, inbrottsförsök
På Ryttaregatan i Hova har någon försökt att ta sig in i en villa genom att bryta upp en altandörren. Troligtvis har inget blivit stulet. Polisen har kunnat säkra en del spår på platsen och en anmälan om försök till grov stöld genom inbrott har skrivits.

05.25 Skara, trafikolycka
På Björkelundsgatan har en lastbil och personbil kolliderat. Olyckan har skett i höjd med lastbilscentralen. Föraren av personbilen klagar på smärtor och undersöks av ambulanspersonal.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra