Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Förutom ett flertal bränder har det varit en normal kväll/natt.

Töreboda, Skövde, Timmervägen, Vårgårda, Mölndal, Ulricehamn, Strandvägen, Vänersborg, Petersbergsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.40 Töreboda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Ekagården där det ska brinna i ett garage med en husvagn uppställd. Orsaken ska vara en batteriladdare. Räddningstjänsten släcker och ingedn misstanke om brott.

22.48 Skövde, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Timmervägen med anledning av att det brinner i en lägenhet. Branden sprider sig under natten och totalt brinner det i tre hyresfastigheter och alla boenden är evakuerade. Inga uppgivna personskador. Räddningstjänsten beräknar att hålla på under hela dagen med att släcka branden.

00.01 Vårgårda, brand
Vid Svarthall börjar det brinna i ett lasbilsdäck och branden sprider sig till lastbilsläpet. Räddningstjänsten släcker och ingen misstanke om brott.

02.57 Mölndal, inbrott
Polisen griper fyra personer i en bil i anslutning till att de gjort inbrott i Sängjättens lokaler. De har brutit sig in via varulagret. Oklart vid gripandet vad de kommit över.

03.28 Ulricehamn, trafikolycka
Vid Strandvägen är det en bilist som kör av vägen och in i ett träd. Föraren tar sig ur bilen och är oskadd. I samband med att bilisten körde in i trädet började bilen brinna.

05.16 Vänersborg, brand
Vid Petersbergsvägen börjar det brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Branden sprider sig i fastigheten upp på vinden och de boende evakueras. ERn person körs till sjukhus med rökskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra