Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Brunnsparken, Gamlestadstorget, Borås, Aplared, Vänersborg, Parkvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Göteborg, Brunnsparken, Gamlestadstorget, Borås, Aplared, Vänersborg, Parkvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.59 Göteborg, narkotikabrott.
Inkommer uppgifter om ett bråk mellan två grupperingar i Brunnsparken varför polis larmas fram till platsen. När patruller kommer fram så har de skilt sig åt och när polis kontrollerar några personer på platsen så är det flera som visar tecken på drogpåverkan. Rör sig om tre personer som får följa med för provtagning.

01.16 Göteborg, brott mot vapenlagen.
En patrull kontrollerar en person på Gamlestadstorget och där påträffas ett misstänkt vapen. Man hittar även misstänkt narkotika på honom varför även detta tas i beslag. Mannen grips och får följa med för vidare utredning.

01.19 Borås, brott mot vapenlagen.
En bil kontrolleras på Riksväg 27 i höjd med Aplared. Patrullen hittar ett misstänkt vapen samt misstänkt narkotika vilket tas i beslag. Föraren visar även tecken på drogpåverkan varför han kommer att följa med för provtagning m.m.

01.30 Vänersborg, inbrottsstöld.
Två personer kan gripas på Parkvägen efter att de har gjort inbrott i en maskinhall. Båda får följa med för vidare utredning misstänkta för inbrottsstöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra