Karta som med röd fyrkant ramar in Falköping, Karleby, Alingsås, Ingared, Göteborg, Kungsportsavenyn, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalespersoner är Anna Göransson samt Christer Fuxborg. Till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Falköping, Karleby, Alingsås, Ingared, Göteborg, Kungsportsavenyn, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.05 Falköping, drograttfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist i området Karleby. Föraren visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

02.21 Alingsås, rattfylleri m.m.
En bilist kontrolleras i området Ingared och där blåser föraren positivt och får följa med för provtagning. I samband med kontrollen hittas en mindre mängd misstänkt narkotika som tas i beslag.

03.30 Göteborg, misshandel.
Två kvinnor slåss med varandra på Kungsportsavenyn varför en ordningsvakt larmar fram polis. En man som observerat kvinnorna försöker gå emellan men blir då attackerad av en av kvinnorna. Polis griper de båda kvinnorna som får följa med för vidare utredning, ingen behövde uppsöka sjukhus.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra