Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Christer Fuxborg.

Göteborg, Hammarkullen, Sommarvädersgatan, Eklandagatan, Bolaget, Vänersborg, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.59 Göteborg, våld mot tjänsteman
Vid ett ingripande mot en man som skulle omhändertas i Hammarkullen får en polisman en hård spark. Sparken träffade ena axeln. Polismannen fick ont men mår efter omständigheterna bra efter händelsen. Den gripne mannen är 18 år.

00.52 Göteborg, drograttfylleri
På Sommarvädersgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 25-årsåldern som visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

04.42 Göteborg, inbrott i butik
På Eklandagatan löser larmet ut från en livsmedelsbutik. I kameror kan vakt bolaget se en person som är inne i butiken och plockar på sig gods. Utanför står troligen ytterligare en person med en moped. Efteråt lämnar båda platsen på mopeden. Det äör oklart vad som stulits och ingen är ännu gripen.

04.54 Vänersborg, grov misshandel samt olaga hot
I en lägenhet i Vänersborg har en kvinna i 30-årsåldern blivit knivskuren i ena handen samt ryggen av en man som bor på samma adress. Kvinnan får lindriga skador och mannen grips i lägenheten misstänkt för grov misshandel samt olaga hot.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra