Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Vårgårda, Backgårdsgatan, Skövde, Hertig Johans Gata, Trollhättan, Resecentrum, Mölndal, Järnvägsgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Kvartsekelsgatan, Drottninggatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.13 Vårgårda, narkotikabrott
Ett vittne ser en ruta krossas på Backgårdsgatan och två ungdomar ses lämna platsen, anmälaren möter upp utanför adresson. Polispatrull spanar i området och en av de två ungdomarna hittas  med en stulen cykel. Mannen misstänks för narkotikabrott och stöld, mannen grips.

00.22 Skövde, misshandel
Anmälaren står i kö till en restaurang på Hertig Johans gata när en okänd man tar stryptag på honom. Ordningsvakt ingriper och polis kan omhänderta den berusade mannen som misstänks för misshandel. Inga personskador finns uppgivan.  

00.26 Trollhättan, misshandel
Vid Resecentrum blir två män slagen av en okänd man och en kvinna i 25-årsåldern, de två springer sedan från platsen. Polis kan efter spaning säkra de två som körs in till polisstationen för tillnyktring, förhör kommer att hållas så snart det är möjligt. En anmälan om misshandel skrivs, inga uppgifter om personskador finns i nuläget.   

02.45 Mölndal, misshandel
Polispatrull hittar en blodig man i en rondell på Järnvägsgatan. Mannen kan inte redogöra vad som hänt och inga personer finns i närheten. Polis kör mannen till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. En anmälan om misshandel skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.43 Göteborg, skadegörelse genom brand
På Kvartsekelsgatan brinner det på en parkeringen, räddningstjänst åker till platsen. Vid en bil ligger trasor och bensin, någon har försökt tända på men elden har släckts. En brottsplatsundersökning görs och en anmälan skrivs.  

03.54 Göteborg, narkotikabrott
På Drottninggatan påträffar envakt en man i 45-årsåldern som uppträder narkotikapåverkad. Polis kontaktas och mannen tas med för provtagning. En anmälan om narkotikabrott eget bruk skrivs.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra