Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Bosgården, Härryda, Landvetter, Laholm, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson är Hans Lippens. Enligt vakthavande befälet i region väst har det varit en lugn polisiär natt.

Mölndal, Bosgården, Härryda, Landvetter, Laholm, Västra götalands län, Västra Götalands län

190317

Kl 20:02              Mölndal, Bosgården, grov stöld

En anmälare, 89 år gammal, blev störd av att en person bankar på hens lägenhetsdörr. Målsägande släpper in mannen i tron att han var från kommunen. När målsägande tror att mannen har gått upptäckts det att bostaden är genomsökt. Polispatrull har sökt i närområdet efter en gärningsperson utan att kunna gripa någon. Målsägande inte fysiskt skadad men chockad händelsen. Anmälan upprättas rörande grov stöld, åldringsbrott.

190318

Kl 01:44              Härryda, skadegörelse alt annat brott

En  polispatrull larmas till Landvetter norra där det upptäckts skador på ett fordon i samband med någon form av explosion.  Nationella bombskyddet larmas till adressen för teknisk undersökning. Den är nu avslutad och resultatet ska analyseras innan man kan fastställa vad som hänt. Det är oklart vad som har exploderat i fordonet, framkommer det annan information i ärendet kommer texten i händelsen att uppdateras. Det finns inga personskador inrapporterade.

Kl 01:52              Laholm, kontroll person fordon, trafikbrott

En polispatrull vill stoppa och kontrollera ett fordon.  Två personer lämnar fordonet springandes och eftersök påbörjas. Efter en stunds eftersök med hundpatrull anträffas det två personer, män i 30 år åldern. Föraren misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri  samt narkotikabrott eget bruk den andra personen misstänks för narkotikabrott eget bruk. Bilen dom färdades i omhändertogs enligt trafikbrottslagen § 7.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra