Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Slåttervägen, Göteborg, Personalvägen, Partille, Gamla Alingsåsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson samt Stefan Gustavsson.

Trollhättan, Slåttervägen, Göteborg, Personalvägen, Partille, Gamla Alingsåsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.44 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Slåttervägen varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Branden släcks och då kan man konstatera att en bil som stod intill har även fått skador i samband med händelsen, en anmälan skrivs.

00.52 Göteborg, grovt olaga hot.
En större smäll inträffar på Personalvägen varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Man kan inte avgöra vad det är som smällt men en bil som står parkerad på aktuell parkeringsplats har fått skador och man spärrar av platsen för att låta bombskyddet avgöra vad det kan röra sig om. I skrivande stund är det fortfarande oklart vad som orsakat smällen/ skadan. Bilen tas i beslag för en teknisk undersökning.

01.15 Partille, trafikbrott m.m.
En bil kontrolleras på Gamla Alingsåsvägen och där saknar föraren körkort, bilen är avställd samt belagd med körförbud. Föraren visar även tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Då detta inte var första gången han blivit rapporterad tar man även bilen i beslag enligt Trafikbrottslagen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra