Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Bosgården, Borås, Kinnarumma, Göteborg, Exportgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson är Hans Lippens

Mölndal, Bosgården, Borås, Kinnarumma, Göteborg, Exportgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 02:50              Mölndal, misshandel

Polis och ambulans larmas till Bosgården där det förevarit någon form av misshandel. EN person grips på plats och en person får föras med ambulans till sjukhus för omplåstring. Anmälan skrivs rörande misshandel alt grov misshandel.

Kl 04:59              Borås. Trafikolycka med personskada.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till R 41 vid Kinnarumma där en personbil har frontalkolliderat med en lastbil. Vägen är tillfälligt helt avstängd och trafiken leds om. Både lastbilen och personbilen kommer att bärgas från platsen. Lastbilschauffören är transporterad med ambulans till sjukhus för vård. Chockad men ej skadad. Personbilsföraren avförd med allvarliga skador och polisen söker kontakt med anhöriga.

Uppdatering kl 07:05 Mannen är avliden och anhöriga är underrättade

Uppatering kl 06:15. Vägen i riktning mot Varberg är åter öppen för trafik

Kl 05:01              Göteborg, arbetsplatsolycka

Ambulans och räddningstjänst larmas till Exportgatan, Backa dalens industri område där en man fått ett mindre jack i huvudet efter att han fått en pall mot huvudet. Han fick åka med ambulansen till sjukhus för omplåstring. Anmälan arbetsplatsolycka.  

I övrigt en lugn natt i regionen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra