Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Dagens presstaleperson på ledningscentralen är Anna Göransson. Nedan en sammanfattning över händelser i länet.

Södra Torget, Borås, Ulricehamn, Mariestad, Stadsparken, Råglannavägen, Essunga, Stampgatan, Vänersborg, Norumshöjd, Tuve, Nils Ericsonsplatsen, Västra götalands län, Västra Götalands län

20.39 Misshandel, Södra Torget. Borås. Polis skickas efter samtal om en man som blivit puttad, och nu ska blöda från huvudet. Även ambulans budas till platsen, och mannen förs till sjukhus. Enligt uppgift ska mannen ha blivit puttad, och därefter fallit och slagit i huvudet i gatan. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00.43 Rattfylleri, centrum, Ulricehamn. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

16.44 Misshandel, Karlsholme, Mariestad. En man hittas slagen av en förbipasserande i Stadsparken, enligt uppgift med någon form av tillhygge. Mannen är vaken och talbar, och uppger två personer som gärningsmän. Dessa ska ha lämnat platsen efter misshandeln. Han förs med ambulans till sjukhus, och hans skador ska inte vara allvarliga.

02.12 Misshandel, Råglannavägen, Essunga. Polis larmas till platsen efter samtal om pågående bråk på en bygdegård. Flera personer ska vara inblandade i bråket, och någon blöder i från huvudet. Ambulans budas till platsen. En person anträffas skadad, och han förs med ambulans till sjukhus. Polis upprättar en anmälan om grov misshandel. Det finns ingen misstänkt.

00.58 Brand, Stampgatan, Vänersborg. Polis och räddningstjänst skickas efter samtal om en parkerad bil som ryker kraftigt. Polis kontaktar ägaren, och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

21.55 Misshandel, Norumshöjd, Tuve. Polis larmas till platsen med anledning av pågående bråk på platsen. Uppgifter inkommer strax därefter om att en man blivit skärskadad, och ambulans budas. Den skadade mannen anträffas på platsen, och han förs vaken och talbar till sjukhus. En anmälan om grov misshandel upprättas.  

22.31 Misshandel, Nils Ericsonsplatsen. En man uppges ha blivit knivskuren, och polis samt ambulans budas till platsen. Den skadade mannen anträffas och han förs med ambulans till sjukhus. Enligt uppgift ska han vara knivskuren i axlarna. En anmälan om grov misshandel upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra