Karta som med röd fyrkant ramar in Långkärrsvägen, Partille, Jordhyttegatan, Alingsås, Hemvägen, Boråstorpet, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Anna Göransson.

Långkärrsvägen, Partille, Jordhyttegatan, Alingsås, Hemvägen, Boråstorpet, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.29 Paritlle, olaga intrång
Det larmar från ett nybygge på Långkärrsvägen och polis åker till platsen. Okänd person har klippt upp ett staket och tagit sig in på området. I anslutning hittas en bil som visar sig vara falskskyltad. Polis med hund spårar från det nybyggda huset, en man i 60-årsåldern kan kontrolleras men grips inte. En anmälan om olaga intrång alternativt försök till stöld skrivs.

02.57 Partille, trafikbrott
På Jordhyttegatan stoppar polis en personbil efter att bilen strax innan inte stannat på polismans tecken. Föraren som är en 17-årig kvinna rapporteras för olovlig körning och ej stannat på polismans tecken. Föraren och hennes passagerare körs hem till respektive föräldrar.  

04.09 Alingsås, stöld
På Hemvägen ses två män bryta på en parkerad cykel och på en moped. Efter spaning kan polis gripa en av männen, en anmälan skrivs.   

04.21 Borås, stöld
På en trafikplats på Riksväg 40 Boråstorpet bryter sig två personer in i en parkerad trailer. Vittnet som ringer står parkerad på samma trafikplats och ringer polis. Polis med hund spanar i området, i nuläget är en man gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra