Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Falköping, Göteborg, Klåvavägen, Billdal, Åmål, Härryda, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.09 Falköping, våld och hot mot tjänsteman.
En ordningsvakt har omhändertagit en person för fylleri inne på stadsfestivalen och larmat polis. Visar sig att den omhändertagne har även försökt sparka ordningsvakten varför han nu är misstänkt för ovan brott. Då den misstänkte inte kan höras vid tillfället på grund av sin berusningsgrad får han börja med att följa med för att nyktra till på polisstationen.

00.21 Göteborg, mordbrand.
En vägg tillhörande en Pizzeria på Klåvavägen i Billdal brinner varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Finns vittnen som sett en moped med två personer på som lämnade platsen i samband med att det började brinna. Branden släcks och patrullen tar upp en anmälan, ingen gripen.

00.50 Åmål, trafikolycka vilt.
En bilist krockar med en älg på E45:an i höjd med Amnebyn varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen. Bärgare beställs då man inte kan köra vidare med fordonet. I samband med arbetet på platsen spärrade man av vägen i båda riktningar. Föraren som är i 60 års åldern körs till Näl för vård, oklara skador. Älgen tas om hand av en jägare på platsen.

04.24 Härryda, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.
Inkommer larm om en narkotikapåverkad person i närheten av Furuhällsskolan varför polis samt ambulans skickas till platsen. Man träffar på en person som kan misstänkas vara påverkad av narkotika varför han får följa med för provtagning. Mannen som är i 30 års åldern har även några knivar och ett knogjärn på sig som man tar i beslag, en anmälan skrivs.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra