Karta som med röd fyrkant ramar in Mariestad, Österlånggatan, Borås, Aplared, Göteborg, Tunnlandsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Mariestad, Österlånggatan, Borås, Aplared, Göteborg, Tunnlandsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

I anslutning till fredagens Summerburst har 16 personer omhändertagits enligt LOB, 2 personer enligt PL13, 1 anmälan om sexuellt ofredande har upprättats (1 gripen) samt 36 personer misstänks för ringa narkotikabrott samt en person för narkotikainnehav.

00.45 Mariestad, våld mot tjänsteman
En man slår en ordningsvakt på en restaurang på Österlånggatan när ordningsvakten avbryter ett bråk där mannen ingår. Polispatrull omhändertar mannen för fylleri och en anmälan om våld mot tjänsteman skrivs. Ordningsvakten har fått slag i ansiktet.  

23.45 Borås, rattfylleri
I Aplared stoppar polis en personbil för kontroll. Föraren misstänks för drograttfylleri, innehav av narkotika samt grov olovlig körning. Mannen tas med för provtagning.

01.23 Göteborg, personrån
I Bältesspännarparken blir en man i 55-årsåldern frånryckt sin guldkedja av en okänd man som hotat med kniv. Inga fysiska skador. Inget signalement kan lämnas, en anmälan skrivs. Ingen gripen.

02.58 Göteborg, rattfylleri
På Tunnlandsgatan stoppar polis en personbil för kontroll. Föraren, en man  tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Mest läst av andra