Karta som med röd fyrkant ramar in Hässle Torg, Skolgatan, Älvängen, Göteborg, Frölunda Torg, Skara, Brunsbogatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Christer Fuxborg. Ikväll kommer Thomas Fuxborg.

Hässle Torg, Skolgatan, Älvängen, Göteborg, Frölunda Torg, Skara, Brunsbogatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

UPPDATERING: Branden på Hässle Torg ska nu vara släckt och avspärrningarna har minskats ner. Polisen kommer under förmiddagen att inleda en kriminalteknisk undersökning på platsen. Inledningsvis fanns uppgifter om att en handgranat kastats in i lokalerna. Nationella bombskyddet har under natten undersökt lokalerna och inget explosivt har påträffats. Inga personer har kommit till skada.

00.05 Vara, drograttfylleri, häleri m.m.
På Skolgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad. I bilen hittas även misstänkt stöldgods samt narkotika. Detta tas i beslag och mannen grips misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott samt häleri.

00.22 Ale, trafikolycka
På E45 vid Älvängen har en bilist kolliderat med en älg i norrgående riktning. Älgen död på plats. Föraren förs till sjukhus men kan lämna efter kontroll.

00.28 Göteborg, rån
Vid en gångtunnel nära Frölunda Torg har en kille i 18-årsåldern blivit rånad på sin moped. Tre svartklädda män med maskering upp över näsan har med våld tvingat till sig mopeden och därefter lämnat platsen. Inga uppgifter om personskador och ingen gripen.

02.32 Skara, bilbrand
Räddningstjänsten larmas till Brunsbogatan där en bil brinner i en garagelänga. Trots att flera bilar står parkerade på platsen begränsas branden till en bil. Vissa sot och brandskador på garagelängan. Enligt räddningstjänsten är det troligen tekniskt fel i bilen som orsakat branden. Inga misstankar om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra