Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson och under kvällen Ulla Brehm.

Peppargatan, Göteborg, Sjöbo, Torggatan, Borås, Marieforsleden, Mariestad, Sturegatan, Nossebro, Essunga, Västra götalands län, Västra Götalands län

17.04 Rattfylleri, Peppargatan, Göteborg. Polis skickas till platsen där en mc och en personbil kolliderat. Föraren av mc-n, en man, förs med ambulans till sjukhus. Han ska ha kört utan hjälm och skyddskläder och enligt initiala uppgifter ska han vara allvarligt skadad. Mc-n bärgas i beslag. I samband med olyckan finns misstanke om rattfylleri avseende mc-föraren.

18.43 Rattfylleri, Sjöbo Torggatan, Borås. Polis stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

21.56 Trafikbrott, Marieforsleden, Mariestad. Polis stoppar en personbil för kontroll. Bilen är belagd med brukandeförbud samt körförbud. Polis avskyltar bilen.

23.48 Skadegörelse, bil som brinner. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om en bil som brinner. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

03-354 Stöld / inbrott, Sturegatan, Nossebro, Essunga. Polis skickas till platsen efter samtal om inbrott i en livsmedelsbutik. Väktare finns på platsen, men lokalen är tom på gärningsmän. En dörr har brutits upp och larmet slagits sönder. Brytmärken finns på ett kassaskåp, men inget uppges vara tillgripet. En anmälan om försök till stöld upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Mord/dråp, försök Mordförsök

Linköping, Östergötlands län

Kl. 17.15 larmades polis och ambulans till en bostad i centrala Linköping. På plats anträffades en s...