Karta som med röd fyrkant ramar in Stenungsund, Göteborg, Önskevädersgatan, Vårgårda, Borås, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Stenungsund, Göteborg, Önskevädersgatan, Vårgårda, Borås, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.57 Stenungsund, trafikolycka m.m.
I Stripplekärr har en bilist kört av vägen och voltat. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik. Inga uppgifter om personskador.

02.16 Göteborg, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Önskevädersgatan där en bil brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Eventuellt blev ytterligare någon bil skadad i branden.

02.48 Vårgårda, inbrott
Larmet går på OKQ8 och väktare samt polis åker till platsen. Man kan konstatera att någon brutit upp entrédörren och tagit sig in. I lokalerna har man stulit ett kassaskåp med kontanter, okänt hur mycket. Ingen kvar på plats och ingen gripen. Polisen har spärrat av för en teknisk undersökning och skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

03.59 Borås, drograttfylleri m.m.
I centrala Borås försöker polisen stoppa en bilist för kontroll. Bilisten försöker först köra i från patrullen men lyckas inte med detta. Man får stopp på bilen och föraren, en man i 18-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för att inte ha stannat på polismans tecken, drograttfylleri samt olovlig körning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra