Karta som med röd fyrkant ramar in Sägengatan, Hamngatan, Gråbo, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Sägengatan, Hamngatan, Gråbo, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.38 Grov stöld, Hisingen
På Sägengatan har en man i 85-årsåldern blivit utsatt för en grov stöld. Fyra ungdomar rycker en väska från mannen och försvinner sedan från platsen. Inga uppgifter om personskador.

00.46 Misshandel, Hjo
Flera personer uppges slåss med tillhyggen på Hamngatan. När polis kommer dit är där mycket folk men inget pågående slagsmål. Någon ska ha blivit slagen i huvudet och ambulans är på plats. Två anmälningar om misshandel upprättas. Ingen gripen.

04.27 Brand, Lerum
Larm om en fullt utvecklad brand i ett kedjehus i Gråbo. Två personer som uppges vara lindrigt skadade har förts till sjukhus. Kl. 06.46 uppges branden vara under kontroll. Brandorsaken är i nuläget oklart. En förundersökning gällande mordbrand har inletts och platsen har spärrats av och kommer att undersökas av tekniker.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra