Karta som med röd fyrkant ramar in Tuve Centrum, Grästorp, Hantverkaregatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Tuve Centrum, Grästorp, Hantverkaregatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

19.24 Tuve, brott mot vapenlagen
Polis larmas till Tuve centrum med anledning av en ordningsstörning i en lägenhet i området. I anslutning till lägenheten anträffas en väska innehållande en större mägnd narkotika, en pistol och en stor summa kontanter. Väskan kan knytas till de två i lägenheten som grips misstänkta för vapenbrott, grovt narkotikabrott och penninmgtvätt. De båda personerna en m,an och en kvinna anhölls av åklagare efter förhör. 

20.22 Grästorp, drograttfylleri
Vid Hantverkaregatan stoppas en manlig bilist för kontroll. Han saknar körkort och är misstänkt narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning, misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra