Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Kungsgatan, Brålanda, Toppfrys, Göteborg, Linnégatan, Andra Långgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Vänersborg, Kungsgatan, Brålanda, Toppfrys, Göteborg, Linnégatan, Andra Långgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.12 Vänersborg, våld mot tjänsteman
Vid en krog på Kungsgatan har en väktare fått ett knytnävsslag i ansiktet. En misstänkt man i 20-årsåldern tas omhand av väktarna och polis tillkallas. Han grips misstänkt för våld mot tjänsteman.

00.21 Hjo, trafikolycka
På länsväg 195 i Fågelås södra har det inträffat en singelolycka med motorcross. Föraren, en man i 25-årsåldern, förs till sjukhus med smärtor i ena axeln. Han har blåst positivt i polisens sållningsinstrument och är misstänkt för rattfylleri.

02.36 Brålanda, arbetsplatsolycka
På Toppfrys i Brålanda har en man ramlat ner från en stege, ett fall på cirka tre meter. Mannen, som är i 50-årsåldern, har slagit i huvudet och varit avsvimmad. Han förs till sjukhus och polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka.

03.45 Göteborg, grov stöld
På Linnégatan har en man blivit bestulen på sin mobiltelefon. Fyra personer omringade honom och slet i hans kläder samtidigt som de tog hans mobil. Därefter sprang de ner mot Andra Långgatan och har inte hittats. Polisen skriver en anmälan om grov stöld.

Mest läst av andra