Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och i kväll kommer Thomas Fuxborg.

Göteborg, Kålsereds Byväg, Cederbourgsgatan, Södra Vägen, Sahlgrenska Sjukhuset, Kungälv, Ivar Claessons Gata, Falköping, Hollendergatan, Lysekil, Grundsund, Fiskebäckskil, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.12 Göteborg, brand
På Kålsereds Byväg har det av okänd anledning börjat brinna i ett hus. Räddningstjänst samt polis till platsen. Huset går inte att rädda och inget tyder på att någon person ska ha befunnit sig i huset. En anmälan om mordbrand har upprättats.

01.36 Göteborg, trafikolycka
Vid korsningen Cederbourgsgatan - Södra Vägen har en motorcykel kört omkull. Föraren, en man i 40-årsåldern, förs till Sahlgrenska sjukhuset med lindriga skador. Han misstänks för drograttfylleri samt olovlig körning.

03.07 Kungälv, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Ivar Claessons gata där det ska brinna i en lägenhet. Branden har börjat på balkongen och spridit sig in i lägenheten. Orsaken till branden kan vara en kvarglömd cigarett på balkongen. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03.29 Falköping, brand
Bil som börjat brinna på en parkering till en verkstad på Hollendergatan. En bil blir utbränd och ytterligare en får vissa brandskador. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.04 Lysekil, inbrott i butik
Larmet går från ICA Nära i Grundsund. I kameror kan man se att tre personer med halsdukar runt ansiktet befinner sig i butiken. Personerna lämnar platsen i en bil i riktning mot Fiskebäckskil. Ett kassaskåp innehållande bl a pengar har lyfts ut och lastats i bilen. Polisen är på plats i området men ännu har ingen gripits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra