Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt med en hel del att göra för polisen.

Trollhättan, Garnviken, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Kungsportsplatsen, Avenyn, Barken, Viking, Västra götalands län, Västra Götalands län

18.34 Trollhättan, vårdslöshet i sjötrafik
Allmänheten ringer och uppger att de hörde en kraftig smäll vid Garnviken och när de letat en stund hittas en man och en flicka i terrängen som kört upp på land med en vattenskoter. De båda som tillhör samma familj körs till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador.
Polisen inleder en förundersökning gällande vårdslöshet i sjötrafik, vållande till kroppsskada och sjöfylleri. Det är inte fastslaget om vem som kört skotern. 

02.21 Göteborg, rån
Vid Kungsportsplatsen är det en kille som får sitt guldhalsband avslitet från halsen av två okända yngre män i 20 - 25-årsåldern. De sprang efter rånet upp mot Avenyn.

04.07 Göteborg, fylleri
Vid Barken Viking är det en lokalvårdare som griper en man under pågående inbrott ombord på båten. Mannen omhändertas för fylleri.

  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Övrigt Grovt brott

Hofors, Gävleborgs län

Polisen utreder ett grovt brott i Hofors. Det pågår en insats med flertalet patruller. Insatsen har...