Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

Göteborg, Floda, Blåbergsvägen, Önneredsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 02.50 Göteborg, bråk
Polis kallas via ordningsvakter till en restaurang vid Hvitfeltsplatsen där det ska pågå ett större bråk. Det ska vara både inne på stället och utanför. Flera patruller åker till platsen. När polisen kommer fram är en person omhändertagen av ordningsvakter. Han avvisas från platsen av polis. I övrigt så får inte polisen fram uppgifter som kan ligga till grund för en anmälan eller gripande. Polisen stannar kvar till dess man stänger för kvällen och det uppstår inga fler bråk, gästerna lämnar stället.

Kl 03.21 Floda, rån
Polisen får in ett samtal från en yngre man som uppgett att han blivit rånad av 3-4 killar vid Blåbergsvägen i Floda för ca 20 minuter sedan. Anmälaren uppger att han tagit sig hem och sedan ringt polisen. Han har blivit av med plånbok och mobil. Anmälaren har fått slag mot ansiktet men anser först själv inte att han behöver till sjukhus. Det är dock oklart om han sedan uppsöker sjukhus. Anmälan upprättas.

Kl 05.03 Göteborg, gripande vid byggarbetsplats
Vittne ringer till polisen och uppger att de sett personer inne och utanför en byggarbetsplats vid Önneredsvägen. Man har sett någon som verkar hålla vakt och även personer inne på området. Någon har även burit på gods från området. Polis åker till platsen och när polisen kommer fram börjar personerna springa. Någon försvinner även på cykel. Hundpatrull är även på platsen och ganska snart har polisen kunnat gripa två män. Polisen beslagtar även en väska med troligt stöldgods. Oklart hur många personer som varit på platsen.          

Mest läst av andra