Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Göteborg, Skövde, Timmersdala, Götatunneln, Järntorget, Kungsportsavenyn, Västra götalands län, Västra Götalands län

17.46 Göteborg, vållande till kroppsskada.
Ett 1 årigt barn som fallit ut från ett fönster från 3:e våningen. Avförd till Östra med allvarliga skador. Allt tyder på en tragisk olyckshändelse. Barnet klättrat upp mot ett fönster och fått framåtvikt och sedan fallit ut genom fönster.

22.58 Skövde, trafikolycka vilt.
En personbil krockar med en älg på Riksväg 26 i Timmersdala. Älgen avlider med en gång och föraren åker med ambulansen till sjukhus med nacksmärtor.

00.14 Göteborg, trafikhinder.
Vittnen hör av sig angående en man som promenerar inne i Götatunneln varför polis larmas till platsen. Mannen går i fel färdriktning mot Järntorget och enligt Trafikverket som iakttager mannen i sina kameror upplever honom som vara berusad då han vinglar betänkligt. En patrull träffar på mannen och han omhändertas för LOB (lagen om omhändertagande av berusad) och han får sova ruset av sig på polisstationen.

03.24 Göteborg, stök och bråk.
Flera patruller kallas till Kungsportsavenyn efter bråk och stök både utanför och inne på en krog. Stämningen på plats beskrivs initialt som kaosartad. När de första patrullerna kommer till platsen finns inga ordningsvakter vid den hårt belastade entrén. Alla ordningsvakter hade då försvunnit in för att stävja flertalet slagsmål därinne. Många enheter kallas till platsen, inklusive hundpatrull. När stämningen lugnat sig något bestämde aktuellt etablissemang sig för att stänga igen - på inrådan av polis. Insatsen kopplades ner först vid 05:30-tiden då man ansåg att allt hade lugnat ner sig och flera av de inblandade hade lämnat platsen. Ingen har kommit skada eller behövt uppsöka sjukhus med anledning av det stora bråket.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra