Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalesperson i helgen är Stefan Gustafsson.

Trollhättan, Klintvägen, Göteborg, Karl Johansgatan, Bollebygd, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 20.53 Trollhättan, skadegörelse genom brand (Bilbrand)
Tre bilar uppges brinna vid Klintvägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen och konstaterar brand. bilarna släcks. Polisen söker med hund från platsen och ett antal personer kontrolleras, ingen kan dock gripas. En bil tas i beslag för teknisk undersökning.

Kl 23.28 Göteborg, bråk
Polis larmas till Karl Johansgatan där det ska pågå ett större bråk på gatan utanför en restaurang. Minst fyra yngre män ska vara involverade och en av dem ska ha tagit fram en hammare. Då polisen kommer fram så finns ingen kvar på platsen. Polisen söker i närområdet men finner inte någon av de personer som deltagit i bråket.

Inga uppgifter om personskador.

Kl 04.22 Bollebygd, trafikolycka med personskada
En personbil kör av vägen på länsväg 1627. Bilen kör in i ett träd. Föraren tar sig själv ut. Polis och ambulans kallas till platsen. Föraren körs till sjukhus men bröstsmärtor. Föraren uppger själv att han väjt för ett rådjur. Inga brottsmisstankar.

    

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra