Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Järntorget, Andra Långgatan, Vårgårda Station, Storgatan, Magasinsgatan, Haga, Östergatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.34 Skadegörelse, Göteborg
Vid Järntorget slår en kille sönder en ruta på Pressbyrån. Han och hans vänner försvunner in mot Andra Långgatan och polis söker efter dem utan att hitta dem. En anmälan om skadegörelse upprättas.

00.28 Skadegörelse, Vårgårda
Polis larmas till Vårgårda station med anledning av att en person kastar sten på rutorna och flera av rutorna har krossats. Vid platsen grips man i 20-årsåldern.

00.47 Rattfylleri, Vänersborg
Föraren till en persobil som kört in i en stolpe på Storgatan misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

01.42 Brand, Borås
På Magasinsgatan brinner en parkerad bil. Då det finns misstankar om att branden är anlagd upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand.  

02.18 Skadegörelse, Göteborg
En berusad man i 20-årsåldern sparkar sönder en ruta till en restaurang på Haga Östergatan. En person inriper och polis kallas till platsen. Den misstänkte mannen omhänderats enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och kommer att förhöras om händelsen när han nyktat till.

02.23 Rattfylleri, Borås
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på riksväg 42 misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra