Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Lilla Edet, Göteborg, Bergsjövägen, Stenungsund, Gullspång, Gårdsjö, Kungsportsavenyen, Vasagatan, Alingsås, Prästerydsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.15 Lilla Edet, personrån
I Lilla Edet har en kille i 15-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man har hotat honom med ett pistolliknande föremål och en kniv och tilltvingat sig telefonen. Rånaren var maskerad med en vit mask. Inga personskador och ingen gripen. Polisen har skrivit en anmälan om rån.

00.00 Göteborg, trafikolycka
Två bilar som frontalkrockat på Bergsjövägen, fem personer till sjukhus med ambulans. Oklara skador. Rejält förstörda bilar, bärgas från platsen. En anmälan om grov vårdslöshet i trafik har upprättats.

01.39 Stenungsund, personrån
I närheten av järnvägsstationen har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin klocka. En annan man har hotat honom med en kniv och tvingat till sig klockan. Därefter försvann rånaren till fots. Ingen gripen.

01.53 Gullspång, rattfylleri
i Gårdsjö stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 25-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri. 

03.10 Göteborg, stöld
På Kungsportsavenyen blir en person bestulen på sin mobiltelefon genom en fickstöld. Strax därefter kan polisen gripa en man i 40-årsåldern på Vasagatan misstänkt för grov stöld.

03.38 Alingsås, mordbrand
Brand i pizzeria på Prästerydsvägen. Polis och räddningstjänst har gjort bedömningen att branden är anlagd och betraktar det som mordbrand. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. Hundpatrull har varit på platsen men inte hittat något.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra