Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Anna Göransson och Peter Adlersson.

Göteborg, Smörgatan, Falköping, Aspenäsgatan, Riksdalersgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.43 Göteborg, brand
Räddningstjänst släcker en brand på en altan på Smörgatan, det har brunnit på altanen och upp i väggen. Inga uppgifter finns om personskador. Polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.

03.36 Falköping, arbetsplatsolycka
En man har av okänd anledning trillat på sin arbetsplats på Aspenäsgatan. Mannen har bland annat skadat revbenen och körs med ambulans till sjukhus för kontroll. En anmälan om arbetsplatsolycka skrivs.

04.41 Göteborg, narkotikabrott
Polis kallas till en lägenhet på Riksdalersgatan där två män skall bråka. Vid visitation visar det sig att en av männen har narkotika på sig, en anmälan om narkotikabrott innehav skrivs.

05.34 Ale, stöld genom inbrott
Ett inbrott upptäcks i en föreningslokal, en ruta har plockats ut och okänd person har på så sätt tagit sig in i lokalen som är genomsökt, i nuläget oklart vad som stulits. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Brand Villabrand i Olofsbo.

Falkenberg, Hallands län

Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand. Villan är enligt uppgifter från SOS helt övertä...