Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kungälv, Strandgatan, Brunnsparken, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Göteborg, Kungälv, Strandgatan, Brunnsparken, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.22 Göteborg, brott mot vapenlagen m.m.
En ordningsvakt har omhändertaget en person på Kungsportsplatsen som hade en batong på sig och när patrullen kommer till platsen kan man även konstatera att han även visar tecken på drogpåverkan. Man hittar även misstänkt narkotika på honom varför detta tas i beslag. Mannen får följa med för provtagning samt höras i ärendet om batongen.

02.57 Kungälv, misshandel.
Inkommer uppgifter om att det skall vara ett större slagsmål på Strandgatan varför polis och ambulans larmas till platsen. Visar sig att någon har skurit en person i ansiktet med något vasst föremål. Ordningsvakter finns på platsen och de har tagit hand om den misstänkte när polis anländer. Den skadade personen körs med ambulans till sjukhus och en anmälan skrivs.

04.39 Göteborg, personrån.
En person har blivit rånad i Brunnsparken för ca 1 timme sedan av ett större gäng på ca 10 personer. Några skulle haft kniv, någon skulle haft en batong och samtliga skulle varit maskerade på olika vis. Anmälaren har blivit av med halsband, telefon, plånbok samt en guldring. Han har blivit hjälpt av en taxichaufför hem och där ringer han polis som tar sig hem till honom och där tar upp en anmälan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra