Karta som med röd fyrkant ramar in Norra Hamngatan, Arkaden, Gråbergsgatan, Hässleholmen, Sankt Larsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Norra Hamngatan, Arkaden, Gråbergsgatan, Hässleholmen, Sankt Larsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.23 Rån, Göteborg
På Norra Hamngatan stoppas en polispatrull av en man som blivit sparkad och rånad vid Arkaden. Det är för närvarande oklart vad han blivit rånad på. Inga kända personskador.

23.30 Brand, Borås
Larm om att en bil brinner på Gråbergsgatan. Enligt räddningstjänsten har ytterligare en bil blivit brandskadad. Anmälan om skadegörelse genom brand.

23.30 Misshandel, Borås
Larm om att en person ska ha blivit knivskuren i en lägenhet i Hässleholmen och polis samt ambulans kallas till platsen. En kvinna förs till sjukhus med ambulans och en man i 40-årsåldern grips misstänkt för grov misshandel. Kvinnans skador uppges inte vara livshotande. Omständigheterna är för närvarande oklara. Lägenheten spärras av och förhör med de inblandade pågår.

01.36 Stöld, Skara
Det har varit inbrott i en kiosk på Sankt Larsgatan. En ruta ska ha krossats och flera personer har lämnat platsen, troligtvis till fots. Polis med hund söker i området men i nuläget är ingen gripen. Det är för närvarande oklart vad som stulits.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra