Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Mölndal, Älgvägen, Borås, Bergsäter, Jönköping, Göteborg, Stampgatan, Svingeln, Sahlgrenska Sjukhuset, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.02 Mölndal, trafikolycka
På Älgvägen är flera bilar inblandade i en olycka. Sex män i 20-årsåldern förs till sjukhus med olika skador, varav två ska vara allvarligt skadade. En av förarna misstänks för rattfylleri samt vållande till kroppsskada.

03.32 Borås, trafikolycka
På riksväg 40 vid Bergsäter är två bilar inblandade i en olycka. En av bilarna hamnar på taket och vägen stängs av i riktning mot Jönköping. De som färdades i den ena bilen, oklart hur många, försvinner från platsen och har inte hittats. Från den andra bilen förs två personer till sjukhus, dock ej med livshotande skador.

05.54 Göteborg, försök till mord
På Stampgatan vid hållplats Svingeln har två män i 25-årsåldern blivit knivhuggna. De har troligen blivit utsatta för ett misslyckat rånförsök och i samband med det blivit knivhuggna. De har skador i bl a armar och ben men var vakna och talbara när de kördes iväg till Sahlgrenska sjukhuset. Gärningspersonerna ska vara två män i adidasbyxor med svart respektive beige jacka. De sprang från platsen i riktning mot centralstationen. Polisen har med flera patruller samt hund letat efter dem men hittills utan resultat. En kniv som hittades på platsen är tagen i beslag. Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

I övrigt har det mest varit misshandel och bråk i krogmiljö på många platser runt om i regionen.

Mest läst av andra