Karta som med röd fyrkant ramar in Mariestad, Hammarsmedsgatan, Härryda, Dahliavägen, Göteborg, Hjällbovägen, Norumshöjd, Uddevalla, Lingatan, Kungsportsavenyn, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Mariestad, Hammarsmedsgatan, Härryda, Dahliavägen, Göteborg, Hjällbovägen, Norumshöjd, Uddevalla, Lingatan, Kungsportsavenyn, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.19 Mariestad, stöld genom inbrott
På Hammarsmedsgatan går ett larm från en byggnad i ett industriområde. En ruta är krossad och minst en laptop är stulen. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

00.23 Härryda, stöld genom inbrott
På Dahliavägen ses en okänd man ta sig in genom ett fönster till ett uterum, polis kallas till platsen. Kvar finns endast ett par skor, mannen har lämnat. Spaning i området ger inget resultat, ingen grips. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

01.21 Göteborg, skadegörelse genom brand
På Hjällbovägen ses en parkerad personbil brinna, räddningstjänst åker för släckning. Inga uppgifter om spridningsrisk, bilen är utbrunnen och en anmälan skrivs. Ingen gripen.

01.43 Göteborg, skadegörelse genom brand
På Norumshöjd i höjd med förskolan brinner personbilar, totalt rör det sig om fyra personbilar. Räddningstjänst påbörjar släckningsarbetet, en anmälan skrivs. Ingen gripen.  

00.55 Uddevalla, stöld genom inbrott
Polis larmas till ett nybygge på Lingatan där okända personer brutit sig in i containrar. På plats kan konstateras att gods stulits, inga gärningsmän kvar på plats. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

02.48 Göteborg, stöld
Två män ses inne på en byggarbetsplats på Norra Fjädermolnsgatan, de lämnar i en silverfärjad kombibil. Polispatrull kan i närheten av byggarbetsplatsen stoppa bilen med två män i. Bilen är anmäld stulen, föraren kan misstänkas för drograttfylleri och tas med för provtagning. I bilen hittas stulen kabel som tas i beslag.

03.27 Göteborg, misshandel
På Kungsportsavenyn blir en kvinna omkullknuffad och slagen av en för henne okänd berusad kvinna, polis kallas till platsen. Den berusade kvinnan tas med för tillnyktring, hon misstänks för misshandel och olaga hot. Inga uppgifter finns om skador.


  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra