Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamn, Skövde, Lövåsen, Stöpen, Binnebergs Kyrka, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalesperson under lördagen är Stefan Gustafsson.

Ulricehamn, Skövde, Lövåsen, Stöpen, Binnebergs Kyrka, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 00.05 Ulricehamn, misstänkt grovt rattfylleri
En singelolycka inträffar på riksväg 46 vid Trädet. Personbilen kör av okänd anledning av vägen och voltar. Polis och ambulans kalls till platsen.En person i i bilen, en kvinna som kontrolleras av både polis och ambulanspersonal. Hon misstänkt för grovt rattfylleri och medtogs för provtagning. I övrigt endast lindriga personskador enligt ambulanspersonal på plats.

Kl 01.48 Skövde, misstänkt grovt rattfylleri
Polis larmas till riksväg 26 vid Lövåsen där det ska ha inträffat en singelolycka enligt vitten på plats. De vittnen som varit framme vid bilen uppger att de misstänker att föraren, en man är påverkad. Strax därefter får polisen uppgifter om att bilen åter igen är under färd, mot Stöpen. Vittne följer bilen och polisen får fortlöpande uppgifter om var den misstänka bilen befinner sig. I närheten av Binnebergs kyrka så har polisen kommit i fatt fordonen och kan stoppa den misstänkta bilen. Föraren blåser positivt och misstänkts för grovt rattfylleri. Han medtogs för provtagning. Föraren är dock så berusad att han inte kan höras utan får läggas in för tillnyktring. Vittnesuppgifterna på körningen var helt avgörande för att polisen skulle kunna stoppa bilen.       

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra