Karta som med röd fyrkant ramar in Midfalegatan, Falköping, Ekelundsgatan, Kyrkogatan, Göteborg, Domkyrkan, Trollhättan, Lilla Edet, Angeredsbron, Ellösvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Ulla Brehm.

Midfalegatan, Falköping, Ekelundsgatan, Kyrkogatan, Göteborg, Domkyrkan, Trollhättan, Lilla Edet, Angeredsbron, Ellösvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

17.25 Rån, Midfalegatan, Falköping.  Polis skickas till platsen med anledning av ett rån. Okänd gärningsman försöker att tillgripa hörlurarna från en man. När mannen försöker att hålla kar lurarna uppstår det bråk, och i samband med det kan gärningsmannen tillgripa lurarna, och springa från platsen. En anmälan gällande rån motvärnsfallet upprättas.  

18.30 Rån, Ekelundsgatan / Kyrkogatan, Göteborg. En anmälare uppger att han blivit rånad av tre för honom okända gärningsmän. Gärningsmännen har varit maskerade, och hotat målsägande med en kniv. När han inte lämnat i från sig sina tillhörigheter blir han sparkad i ansiktet. Han faller till marken, och i samband med det tillgriper gärningsmännen kontanter och en parkas. De springer därefter från platsen, riktning mot Domkyrkan. Polis möter upp mannen, och en anmälan gällande rån upprättas.

00.26 Stöld genom inbrott, Assarebo, Trollhättan.  Polis skickas till platsen med anledning av pågående inbrott i ett byggvaruhus. De misstänkta gärningsmännen hinner dock lämna platsen i bil,  vilken polispatrull får syn på i Lilla Edet. Bilen stannar inte på polispatrullens stoppsignal, och ett efterföljande inleds. I höjd med Angeredsbron kan bilen stoppas med hjälp av spikmatta, och två män som färdats i den grips som misstänkta för stöld. Föraren är även misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

02.40 Grov olovlig körning, Ellösvägen, Ellös. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Bilen är avställd, och belagd med körförbud. Föraren, en man, saknar behörighet att köra bilen. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning och brott mot knvilagen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra