Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Viskafors, Göteborg, Manufakturgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

Borås, Viskafors, Göteborg, Manufakturgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.29 Borås, brand
Från Viskafors kommer larm om brand i ett flerfamiljshus. När räddningstjänst och polis kommer fram är det rökutveckling i ett trapphus och man utrymmer ett antal lägenheter. Branden har startat i källaren och räddningstjänsten kan ganska snabbt släcka och vädra ut röken. En person kontrolleras av ambulanspersonal på plats. En förundersökning om mordbrand har inletts och polisens tekniker kommer att göra en undersökning under dagen.

02.06 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Manufakturgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 60-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Vid kontroll hittas även en mindre mängd narkotika i bilen. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, narkotikainnehav samt olovlig körning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra