Karta som med röd fyrkant ramar in Sörgårdsvägen, Skövde, Fröjered, Tidaholm, Lilla Brogatan, Borås, Uddevalla, Vasagatan, Göteborg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Sörgårdsvägen, Skövde, Fröjered, Tidaholm, Lilla Brogatan, Borås, Uddevalla, Vasagatan, Göteborg, Västra götalands län, Västra Götalands län

19.56 Brand, Sörgårdsvägen, Skövde. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen med anledning av brand i bostad. En person förs med ambulans till sjukhus efter att ha andats in rök. En anmälan brand utan misstanke om brott upprättas.

20.56 Rattfylleri, Fröjered, Tidaholm. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

23.35 Misshandel, Lilla Brogatan, Borås. Polis och ambulans skickas efter samtal om bråk utomhus mellan flera personer. En persinb uppges vara slagen, och blöda i ansiktet. En person förs med ambulans för vård, och en anmälan gällande misshandel upprättas.

00.38 Brand, Forshälla, Uddevalla. Polis och ambulans skickas till platsen med anledning av brand i en bil på en pendelparkering. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

03.54 Rån, Vasagatan, Göteborg. En man uppger att han blivit rånad av två för honom okända gärningsmän. Männen ska ha knuffat honom till marken, och i samband med det tillgripit hans halskedja och mobil. De springer därefter från platsen. Polis möter upp mannen och tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt.

Mest läst av andra