Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Järnvägsgatan, Mössebergsgatan, Brogårdsvägen, Torpa, Västra Tuvevägen, Londongatan, Grebbestad, Västra Tunhem, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.06 Trafikolycka, Falköping
Singelolycka på Järnvägsgatan/Mössebergsgatan. Föraren som visar tecken på att vara påverkad av narkotika får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Personskador oklart.

22.26 Trafikolycka, Skara
På Brogårdsvägen har en personbil voltat. Det ska ha färdats flera personer i bilen som nu fått nack- och ryggsmärtor och ambulans kallas till platsen.

22.28 Rån, Vänersborg
I Torpa har en man blivit rånad på en mobiltelefon m.m. Rånet har skett i hans hem där två okända gärningsmän sprayat något på honom. Mannen uppges inte vara skadad. Polis söker i området men i nuläget är ingen gripen. 

22.40 Brand, Göteborg
På Västra Tuvevägen brinner en personbil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

03.24 Brand, Göteborg
Två personer uppges ha fått lindriga skador efter en brand i ett torkskåp på Londongatan. Ingen misstanke om brott.

05.17 Stöld, Tanum
Det har varit inbrott på ett kontor/butik i Grebbestad. Det har konstaterats att någon tagit sig in via ett fönster och varit inne i lokalerna, med det finns i nuläget ingen uppgift på att något stulits.

05.42 Trafikolycka, Vänersborg
Singelolycka på länsväg 2005 i Västra Tunhem. En bil har voltat. Föraren är förd till sjukhus med ambulans, skador oklart.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra