Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Angeredsvinkeln, Boråstorpet, Kapell, Östermalmsgatan, Pilegårdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson. Nedan är ett urval av händelser.

Göteborg, Angeredsvinkeln, Boråstorpet, Kapell, Östermalmsgatan, Pilegårdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.12 Göteborg, brand
På Angeredsvinkeln brinner det i ett vandrarhem, räddningstjänst åker för släckning. Inga uppgifter finns om personskador. En man i 40-årsåldern misstänks för mordbrand och grips på platsen. Branden skall ha startad i tvättstugan, en anmälan skrivs.

02.00 Borås, stöld
Polispatrull passerar rastplats Boråstorpet och ser en person halvvägs in i en parkerad lastbil. Polis vänder och kan gripa mannen som försöker springa från platsen. Mannen är i 20-årsåldern. Ytterligare skospår visar att det finns fler personer i närheten, två hittas och omhändertas för provtagning. Brottsverktyg tas i beslag, minst två kapell är skurna. I nuläget oklart vad som stulits.

03.47 Borås, brand
En bil brinner på en parkering på Östermalmsgatan, räddningstjänsten till platsen för släckning. Polis med hund söker i området utan resultat, en anmälan skrivs.

05.15, Göteborg, skadegörelse
En personbil körs in i en stängd garageport på Pilegårdsgatan.  I bilen hittar polispatrull tre personer, en kvinna omhändertas.

Mest läst av andra