Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett urval av händelser.

Skövde, Resecentrum, Ulricehamn, Boråsvägen, Göteborg, Kvilletorget, Alingsås, Trollhättan, Kungsgatan, Långängen, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.21 Skövde, narkotikabrott
En man i 35-årsåldern vägrar gå av en buss på Resecentrum, mannen är berusad. Polis kan omhänderta mannen för fylleri, han misstänks även för narkotikabrott innehav samt eget bruk.

01.22 Ulricehamn, misshandel
Polis kallas till Boråsvägen angående en misshandel utanför en krog, en man i 20-årsåldern skall är slagen och ligger på marken enligt inringaren. På plats kan en gärningsman gripas, han är i 15-årsåldern. Inga tillhyggen skall ha använts. Den slagne mannen körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. En anmälan om misshandel skrivs.

01.10 Göteborg, misshandel
På Kvilletorget är ett 10-tal personer inblandade i ett slagsmål, några skall slåss med tillhyggen enligt inringaren. Polis spanar i området totalt tre män grips misstänkta för misshandel. Flera personer skall vara skadade, en av dem behöver köras med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge.

02.55 Alingsås, brand
På Södraringgatan brinner en fastighet, räddningstjänst åker för släckning. En kvinna skriven på adressen körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. En avspärrning görs för teknisk undersökning, en anmälan med rubrik mordbrand skrivs.

02.57 Trollhättan, hot mot tjänsteman
En man omhändertas för fylleri utanför en restaurang på Kungsgatan. Inne på stationen blir mannen hotfull och grips misstänkt för hot mot tjänsteman, en anmälan skrivs.

05.12 Göteborg, stöld genom inbrott
En inringare hör ljud från en källare på Långängen och ringer polis. I källaren kan tre män i 30-årsåldern gripas, de körs till polisstationen för förhör. I nuläget oklart vad som stulits.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra