Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Oluff Nilssons Väg, Brunnsbo, Karlsborgsvägen, Mellerud, Erikstad, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Göteborg, Oluff Nilssons Väg, Brunnsbo, Karlsborgsvägen, Mellerud, Erikstad, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.27 Göteborg, narkotikabrott
På Oluff Nilssons väg kontrollerar polis en man i 30-årsåldern. Mannen tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott. En anmälan skrivs.

03.55 Göteborg, misstänkt rattfylleri
I Brunnsbo stoppar polispatrull en personbil för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern blåser positivt i sållningsinstrument och tas med för provtagning. En anmälan skrivs.

04.48 Hjo, stöld genom inbrott
En ruta är krossad i kiosken på campingen på Karlsborgsvägen, i nuläget oklart vad som stulits. Polispatrull gör en platsundersökning och skriver en anmälan. Ingen gripen i nuläget. 

05.28 Mellerud, trafikbrott
På E45 Erikstad gör polispatrull en kontroll av en personbil. Ordningsbot skrivs gällande hastighetsöverträdelse och brukandeförbud.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra