Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Myråsvägen, Lilla Bommen, Kastanjevägen, Getholmsgatan, Dalbogatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Uddevalla, Myråsvägen, Lilla Bommen, Kastanjevägen, Getholmsgatan, Dalbogatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.07 Brand, Uddevalla
På Myråsvägen brinner en bil. Räddningstjänsten är på plats och släcker. Det har setts personer runt bilen och polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

22.23 Brand, Bengtsfors
Det har brunnnit i ett uterum på ett äldreboende i Bäckenområdet. Då det finns misstankar om att branden kan vara anlagd upprättas en anmälan gällande mordbrand och platsen spärras av för en teknisk undersökning. Inga kända personskador.

23.24 Brott mot knivlagen, Göteborg
Polis larmas till ett boende vid Lilla Bommen där en man som ser påverkad ut skriker och har en kniv i handen. Inga personskador. Mannen anträffas och omhändertas.

01.31 Brand, Vänersborg
Larm om en bilbrand i ett parkeringshus på Kastanjevägen. En bil på taket har brunnit och ytterligare en bill uppges vara skadad av branden. Två personer ska ha sprungit från platsen och polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

01.52 Stöld, Borås
Polis larmas till en restaurang på Getholmsgatan med anledning av ett pågående inbrott. Entrédörren är sönderslagen men det finns ingen kvar i lokalen. Det är för närvarande oklart vad/om något stulits. Anmälan om stöld genom inbrott.

02.37 Brand, Borås
På Dalbogatan brinner en stillastående bil. Ingen spridningsrisk. Anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra