Karta som med röd fyrkant ramar in Fabriksgatan, Bengtsfors, Västgötavägen, Uddevalla, Lantmilsgatan, Göteborg, Kruthusgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson.

Fabriksgatan, Bengtsfors, Västgötavägen, Uddevalla, Lantmilsgatan, Göteborg, Kruthusgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.06 Rattfylleri, Fabriksgatan, Bengtsfors. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Mannen har inte heller körkort. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning. Han är nu misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott genom innehav, då han innehar misstänkt narkotiskt preparat. Detta tas i beslag.

03.38 Stöld genom inbrott, Västgötavägen, Uddevalla. Polis skickas till en bostadsadress på Västgötavägen, där inringare hört glaskross. En ruta till en byggnad ska vara krossad, och en person misstänks ha tagit sig in. Polis söker igenom byggnaden, och en man anträffas. Han grips av polis som misstänkt för stöld genom inbrott.

06.12 Grov misshandel, hållplats Lantmilsgatan, Göteborg. Polis och ambulans skickas till platsen, efter samtal om ett bråk i anslutning till hållplatsen. På plats anträffas en skadad man, och han förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. En man grips på platsen som misstänkt för grov misshandel. Det finns i nuläget inga uppgifter om att tillhygge ska ha använts. Den misshandlade mannens skador uppges inte vara livshotande.

06.17 Våld mot tjänsteman, Kruthusgatan. Polis skickas till platsen där väktare gripit en man som ska ha slagit en busschaufför. Polis håller förhör och tar uppgifter till en anmälan. Den misstänkte mannen avlägsnas därefter av polis.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra