Karta som med röd fyrkant ramar in Bengtsfors, Bäckefors, Mellerud, Storgatan, Bergsgatan, Alingsås, Sjömansvägen, Mölndal, Rävekärr, Göteborg, Slättadammsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Anna Göransson.

Bengtsfors, Bäckefors, Mellerud, Storgatan, Bergsgatan, Alingsås, Sjömansvägen, Mölndal, Rävekärr, Göteborg, Slättadammsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.36 Bengtsfors, bråk
En polispatrull uppmärksammar en bil i hög hastighet i riktning mot Bäckefors och påbörjar ett förföljande. Bilen stannar inte förrän man är framme på Bäckefors sjukhus. Patrullen som är strax bakom ser hur tre personer ifrån bilen bär ut den fjärde. Man uppmärksammar personalen på sjukhuset som kommer ut och påbörjar HLR. Personerna berättar att de har varit i Mellerud och att det har uppstått bråk med ett annat gäng, den skadade mannen har stickskador. Brottsplatsen skall vara i korsningen Storgatan och Bergsgatan. Avspänning för teknisk undersökning är gjord. Brottsrubrik är i nuläget inte fastställd.

Inga uppgifter kan lämnas gällande mannens skadeläge innan polisens utredningstekniska åtgärder är klara.

Polis tar emot tips gällande händelsen i centrala Mellerud på telefon 114 14.  

01.03 Alingsås, kontroll
En man kontrolleras på Sjömansvägen, mannen visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. En anmälan skrivs gällande narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen.

02.39 Mölndal, bråk
Polis larmas till en bostad i Rävekärr, tre personer skall vara inblandade i ett bråk. På plats kan konstateras att en man i 30-årsåldern har en skada i ansiktet och han körs med ambulans för vård. Förhör hålls och en man i 30-årsåldern misstänks för misshandel. En anmälan skrivs, ingen grips.

03.36 Göteborg, brand
Från Slättadammsgatan kommer samtal om personbilar som brinner, räddningstjänst åker till platsen. Minst två bilar brinner, ytterligare bilar kan vara skadade. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

04.56 Göteborg, stöld genom inbrott
Ett fönster står öppet på en förskola på Slottskogsgatan, polispatrull åker till platsen. Okänd person har tagit sig in i lokalen, ingen kvar på plats. I nuläget oklart vad som stulits, en anmälan skrivs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra