Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Vallmovägen, Göteborg, Monteringsvägen, Svenljunga, Stapelvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Anna Göransson.

Skövde, Vallmovägen, Göteborg, Monteringsvägen, Svenljunga, Stapelvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.45 Skövde, brand
Från Vallmovägen kommer uppgifter om en brand, räddningstjänst till platsen. Det visar sig vara en villavagn som brinner. Polis gör en avspärrning för teknisk undersökning, inga personskador finns uppgivna. Villavagnen är helt utbrunnen. En anmälan om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.

01.24 Göteborg, brand
Från Monteringsvägen kommer uppgifter om att en parkerad personbil exploderat, inga personskador finns uppgivna. Räddningstjänst till platsen och polis spärrar av för teknisk undersökning. Den exploderade bilen har mindre skador och två intillparkerade bilar har mindre skador. Övervakningsfilm från området kommer att undersökas, nationella bombskyddet kallas till platsen. En förundersökning är inledd gällande allmänfarlig ödeläggelse. I nuläget finns ingen gripen.

01.25 Svenljunga, rattfylleri
Polis stoppar en personbil för kontroll på Stapelvägen. Föraren som är i 20-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning. Anmälan skrivs gällande misstänkt drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk samt våldsamt motstånd. Inga personskador finns uppgivna.

Mest läst av andra