Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Trollhättan, Bergkullevägen, Göteborg, Chalmersgatan, Tibro, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.54 Trollhättan, brand genom skadegörelse.
Någon har tänt eld på en container som står placerad på Bergkullevägen. Räddningstjänst samt polis larmas till platsen och elden släcks ganska omgående, ingen spridningsrisk. Ett vittne ger sig till känna och berättar att man sett två personer på platsen i samband med att det börjat brinna. Närområdet söks av men utan resultat.

02.54 Göteborg, personrån.
En person blir rånad på sin klocka på Chalmersgatan av 3 okända killar. Man använde sig inte av något vapen eller tillhygge utan man tog tag i målsägandens arm och ryckte av klockan för att sedan springa från platsen. Man sprang efter gärningsmännen samtidigt som man kontaktade polis. Gärningsmännen delade på sig och försvann i olika riktningar. Polis sökte efter personerna i de områden som de sist var sedda men utan resultat, en anmälan skrivs.

03.03 Tibro, grov misshandel.
En man i 25 års åldern har blivit knivskuren av en för honom okänd man på vägen hem till bostaden. Målsägande körs med ambulans till sjukhus för att se över sin skada. Finns ingen förklaring i skrivande stund om vad som kan vara orsaken till den okända mannens aggerande. Polis söker av området men utan resultat, en anmälan skrivs.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra