Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Magasinsgatan, Kungälv, Bilgatan, Borås, Hultafors, Vitingsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

Göteborg, Magasinsgatan, Kungälv, Bilgatan, Borås, Hultafors, Vitingsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.33 Göteborg, stöld genom inbrott
Ett vittne ser hur en man som tagit sig in i en butik på Magasinsgatan kastar ut möbler genom ett fönster. Polis på plats konstaterar att en ruta till butiken är krossad. Spaning efter en man som lämnat butiken, mannen bär på en stol. Ingen gripen, en anmälan skrivs.

22.58 Göteborg, skadegörelse
Ett larm går på Bergsgårdsskolan, två personer ses springa från platsen. Två fönster är krossade och skadegörelse även inne i skolan. Spaning i området utan resultat, en anmälan skrivs.

03.11 Kungälv, försök till stöld
På Bilgatan ses en man inne på ett företags inhägnade område, företaget hyr ut maskiner. Innan polis kommer fram lämnar mannen området. Efter spaning i området kan mannen säkras och identifieras. Förhör hålls med mannen som erkänner brott. En anmälan skrivs med rubrik försök till stöld alternativt olaga intrång.

03.21 Borås, narkotikabrott
En personbil stannar inte på polismans tecken och ett förföljande inleds. Föraren och passageraren slänger bilen och när polis kommer fram ser dom de två männen springa i riktning mot Hultafors. De två säkras på Vitingsgatan, männen är i 25-30-årsåldern och tas med för provtagning misstänkta för narkotikabrott. Bilen är falskskyltad och skyltarna tas i beslag.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra