Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Tallgården, Chapmans Torg, Olskroksmotet, Tingstadstunneln, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Göteborg, Tallgården, Chapmans Torg, Olskroksmotet, Tingstadstunneln, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.17 Göteborg, misshandel
Polis larmas till en lekplats på Tallgården angående sex män som är inblandade i ett bråk. En man är knivskuren i ett ben, en annan kraftigt slagen. Ambulans kallas till platsen. Inga gärningsmän finns kvar på platsen, polis med hund söker i området utan resultat. Flera vittnen hörs, ingen av de skadade åker med ambulans till sjukhus. Anmälan gällande misshandel skrivs.

01.34 Göteborg, skadegörelse
Ett vittne ser hur en man krossar rutor på en busskur på Chapmans Torg, han går senare på en spårvagn. Polispatrull kan stoppa vagnen och omhänderta mannen som är kraftigt berusad. En anmälan om skadegörelse skrivs.

04.06 Göteborg, trafikolycka
På E6 vid Olskroksmotet i norrgående riktning mot Tingstadstunneln har en personbil kört in i en stolpe, fyra personer är i bilen. Ambulans och räddningstjänst till platsen, polis spärrar av och fordonet tas i beslag. Efter cirka en och en halv timmes avspärrning släpps trafiken på igen. 
Polisen kan inte utala sig om skadeläget innan polisens utredningstekniska åtgärder är klara, detta gäller samtlig fyra inblandade i olyckan.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra