Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Trollhättan, Edsborgsvägen, Borås, Hedared, Göteborg, Uggledalsvägen, Kungsbacka, Rävlanda, Hällingsjö, Skövde, Herrekvarnsvägen, Västra Götalands län

00.40 Trollhättan, trafikolycka
På Edsborgsvägen har en bilist kört av vägen och in i en telefonstolpe. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, förs till sjukhus i ambulans för kontroll. Bilen bärgad.

01.10 Borås, drograttfylleri m.m.
På riksväg 27 försöker en polispatrull att stoppa en bilist för kontroll. Föraren av bilen vägrar dock att stanna och ett förföljande börjar som går via riksväg 40 till länsväg 180 i Hedared. Polispatrullen har inte hela tiden visuell kontakt med bilen och efter en kort stund ser man hur bilen har kört i diket. Föraren är kvar på platsen och har inga synliga skador. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och körs till sjukhus för kontroll.

02.15 Göteborg, inbrott
På Uggledalsvägen har någon med bil backat in genom en port till ett lager och stulit en hel del märkeskläder, bl a jackor. En polispatrull får syn på en misstänkt bil som åker i hög hastighet på E6 söderut mot Kungsbacka. Ett förföljande inleds där det kastas kläder från den misstänkta bilen. I området kring Rävlanda/ Hällingsjö tappar man bort den flyende bilen på mindre vägar. En anmälan skrivs.

02.58 Skövde, inbrott och en gripen
Pågående inbrott i villa på Herrekvarnsvägen. När ägaren kommer hem upptäcker han att det är inbrott i villan. Han blockerar tjuvarnars bil och ser en person försvinna från platsen. Polispatrull som kommer till platsen träffar på en man i 25-årsåldern i närheten som grips misstänkt för inbrottet. Troligtvis har ytterligare två personer varit i huset men trots spårning med hund har dessa inte anträffats. I de misstänktas bil hittas gods från villan. Bilen med gods är tagen i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i flerfamiljshus

Växjö, Kronobergs län

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till Annavägen i Växjö med anledning av en brand i en fas...